Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kiinalaista nuudeleita jauhelihan kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kaikista ohuimmat nuudelit, vermisellit, sopivat erityisen hyvin tähän ruokaan. Maista ja mausta oman maun mukaan sopivalla määrällä soijaa.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon

Neljälle

  • 1 keskikokoinen keltasipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 500 g kevyttä porsaan jauhelihaa
  • 1 dl chilikastiketta
  • 1 rkl piparjuurta tuubista
  • ½ dl vettä
  • 3 rkl kiinalaista soijaa
  • ¼ tl rouhittua mustapippuria
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 350 g vermiselliä
  • ½ iso lavakurkku
  • ¼ purjo

Valmistusohje

1. Kuumenna vettä vermisellien keittämiseen kattilassa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Ruskista jauhelihaa n. 10 minuuttia aika kuumalla pannulla.

2. Lisää pannulle sipuli, chilikastike, piparjuuri, vesi, soija, viinietikka, mustapippuri, suola ja valkosipuli. Sekoita ja anna kiehua hiljaa n. 8 minuuttia. Keitä nuudelit kattilassa. Kuori kurkku ja kuutioi n. ½ cm kokoisiksi kuutioiksi.

3. Huuhdo purjo ja leikkaa siitä n. ½ kokoisia paloja. Laita nuudelit kulhoon ja kaada lihakastike päälle. Ripottele päälle kurkkua ja purjoa, tarjoile.

Lisää aiheesta:

Thai-maustettu kanapataGrillatut broilerinkoivet helpon perunasalaatin keraSpagetti ja jauhelihakastikeOhrakeittoPaprikaa ja kananmaksaaLammaspata oliivien kera
JauhelihapastaLiharuokaKananmunatonLaktoositonPääruoatPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

Jauhelihapasta
  • 03.11.202311:03
    Makaronilaatikko

    Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko

  • 13.03.202317:30
    Harri Syrjänen

    Harri Syrjäsen helppo pasta bolognese

  • 29.01.202010:28
    Jauhelihakastike

    Aito bolognesekastike – ragù alla bolognese

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Kiinalaista nuudeleita jauhelihan kera

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Pasta Bolognese parmesaaniraasteen kera