Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kiinalaiset hunajakylkiluut

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kivaa nakerrettavaa kutsuille, mutta myös mainiota retkiruokaa niin kesällä kuin talvellakin. Paista kylkipalat kokonaisina ja leikkaa sitten annospaloiksi.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon

Neljälle

  • 2 kg ohuita siankylkipaloja

Marinadi

  • ½ dl kiinalaista soijaa
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa
  • 2 rkl chilikastiketta
  • 1 rkl HP-kastiketta
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 valkosipulinkynsi puristettuna
  • 1 tl sokeria
  • 4 rkl ananasmehua
  • 4 rkl kanalientä

Valmistusohje

1. Aseta siankylkipalat uunipannuun. Sekoita marinadin ainekset ja kaada lihojen päälle. Anna marinoitua viileässä 4-6 tuntia. Käännä kylkiä muutamankerran.

2. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Nosta kylkipalat uuniritilälle uunipannun päälle, säästä vähän marinadia. Kaada pari desiä vettä pannuun. Paista uunin keskitasolla 45-50 minuuttia. Käännä palat puoliajan jälkeen ja penslaa niitä jäljelle jääneellä marinadilla.

3. Nosta uunin lämpö 250 asteeseen. Käännä kylkipalojen rasvainen puoli ylöspäin ja pidä vielä uunissa 10-15 minuuttia. Tarjoile salaattia lisäksi.

Lisää aiheesta:

Mausteinen broileri tomaattien kanssaHunajapaistettua siankylkeä pinaatin keraHunajakiiltoiset inkivääriribsitOhuet kylkirivitTomaattikyljykset perunapedilläHunajakylkiluut
SiankylkiKananmunatonLaktoositonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Siankylki
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Punakaalia viherhomejuustolla ja siankyljellä

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Läskisipsit

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Grillattu siansivu, perunapyörykät ja punasipulimarmeladi

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Hunajapaistettua siankylkeä pinaatin kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Glaseerattu kylkipaisti punakaalin kera