Kevyt mango-banaanirahka
Julkaistu
4 annosta. Energiapitoisuus: 156 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta keventajat.fi.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 250 g maitorahkaa vähälaktoosinen, <0,5% rasvaa
- 50 g mangoviipaleita sokeriliemessä 425/250g Eldorado, 0.5 dl purkin lientä
- 0.5 dl rasvatonta maitoa
- 2 tl vaniljasokeria
- 250 g mangoviipaleita sokeriliemessä 425/250g Eldorado
- 1 kpl banaani punnittu kuorineen
- 2 kpl kiivi, keskiarvo, punnittu kuorineen
Valmistusohje
Sekoita hyvin vatkaten keskenään rahka, vaniljasokeri, maito ja säilyketölkin liemi.
Paloittele valutetut mangoviipaleet ja kuorittu banaani ja kiivihedelmät. Jätä muutama hedelmäviipale/pala koristeeksi.
Lisää hedelmäpalat rahkaseokseen.
Jaa annosmaljoihin ja koristele.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan