Kesäsalaatti
Kokeile kesäsalaattia Sami Garamin tapaan. Jättiravut kruunaavat raikkaan salaatin. Tarjoile sitä grillatun patongin kera.
Ainekset
- 400 g kuorittuja jättiravun pyrstöjä
- 4 rkl sinappia
- 2 ruukkua vihreää salaattia
- 1 rasia kirsikkatomaatteja
- juustoa
- 1 patonki
- 4 rkl oliiviöljyä
Valmistusohje
Sulata jättiravut ja mausta ne sinapilla.
Kuumenna grilli ja kaada savupuruja savukaukaloon. Kuumenna niin, että savua muodostuu ja grillaa ravunpyrstöt nopeasti. Nosta ne kuumina salaatin päälle.
Revi salaatit kulhoon ja halkaise kirsikkatomaatit joukkoon. Viipaloi patonki ja sivele viipaleet oliiviöljyllä.
Grillaa rapeiksi ja nosta salaatin päälle. Veistä juustoviipaleita salaatin pinnalle. Pirskottele mukaan valkosipulikastiketta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa