Kesäpyttipannu
Julkaistu
Kesäiseen pyttipannuun tarvitset keitettyjä uusia perunoita. Kun seuraavan kerran keität perunoita, keitä kaksinkertainen määrä ja säästä loput jääkaappiin. Seuraavasta ateriasta pääset vähällä vaivalla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 4 hengelle
Raaka-aineet
- 400 g kassleria (kypsää)
- 150 g herkkusieniä
- 1/2 nippua kevätsipulia tai salaattisipulia
- 2 rkl voita
- 8 dl keitettyjä, kylmiä uusia perunoita
- persiljasilppua
- suolaa ja valkopippuria myllystä
Valmistusohje
1. Kuutioi perunat ja kassler. Viipaloi herkkusienet. Silppua sipulit.
2. Kuullota herkkusieniä ja sipulisilppua voissa paistinpannussa muutama minuutti. Lisää kassler ja perunat ja sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Kapen helppo kurpitsapasta