Kesäpyttipannu

Kesäiseen pyttipannuun tarvitset keitettyjä uusia perunoita. Kun seuraavan kerran keität perunoita, keitä kaksinkertainen määrä ja säästä loput jääkaappiin. Seuraavasta ateriasta pääset vähällä vaivalla.

Ainekset

  • 4 hengelle

Raaka-aineet

  • 400 g kassleria (kypsää)
  • 150 g herkkusieniä
  • 1/2 nippua kevätsipulia tai salaattisipulia
  • 2 rkl voita
  • 8 dl keitettyjä, kylmiä uusia perunoita
  • persiljasilppua
  • suolaa ja valkopippuria myllystä

Valmistusohje

1. Kuutioi perunat ja kassler. Viipaloi herkkusienet. Silppua sipulit.

2. Kuullota herkkusieniä ja sipulisilppua voissa paistinpannussa muutama minuutti. Lisää kassler ja perunat ja sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!