Kesäpyttipannu
Kesäiseen pyttipannuun tarvitset keitettyjä uusia perunoita. Kun seuraavan kerran keität perunoita, keitä kaksinkertainen määrä ja säästä loput jääkaappiin. Seuraavasta ateriasta pääset vähällä vaivalla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 4 hengelle
Raaka-aineet
- 400 g kassleria (kypsää)
- 150 g herkkusieniä
- 1/2 nippua kevätsipulia tai salaattisipulia
- 2 rkl voita
- 8 dl keitettyjä, kylmiä uusia perunoita
- persiljasilppua
- suolaa ja valkopippuria myllystä
Valmistusohje
1. Kuutioi perunat ja kassler. Viipaloi herkkusienet. Silppua sipulit.
2. Kuullota herkkusieniä ja sipulisilppua voissa paistinpannussa muutama minuutti. Lisää kassler ja perunat ja sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa