Julkaistu
Ihanaa ruokaa, joka sopii hyvin vuoden ympäri tarjoiltavaksi! Tämä on ihana tapa valmistaa kaikenlaisia vihanneksia. Kaikki herneet ja pavut ovat todella maukkaita näin tarjoiltuna.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 400-500 g vihreitä papuja, tuoreita tai pakastettuja
- 200 g savukinkkua tai kuutioitua pekonia
- 1 dl kahvikermaa
- 1 dl juustoraastetta
- mustapippuria
Valmistusohje
1. Keitä pavut lähes kypsiksi kevyesti suolatussa vedessä.
2. Freesaa kinkku tai pekoni padassa.
3. Lisää valutetut pavut, kuumenna, lisää hieman kermaa ja sekoittele. Keitä hiljalleen muutama minuutti, kääntele mukaan juusto ja ripottele päälle mustapippuria.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.