Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kesäpavut kinkulla

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton

Neljälle

  • 400-500 g vihreitä papuja, tuoreita tai pakastettuja
  • 200 g savukinkkua tai kuutioitua pekonia
  • 1 dl kahvikermaa
  • 1 dl juustoraastetta
  • mustapippuria

Valmistusohje

1. Keitä pavut lähes kypsiksi kevyesti suolatussa vedessä.

2. Freesaa kinkku tai pekoni padassa.

3. Lisää valutetut pavut, kuumenna, lisää hieman kermaa ja sekoittele. Keitä hiljalleen muutama minuutti, kääntele mukaan juusto ja ripottele päälle mustapippuria.

Lisää aiheesta:

Keitettyjä vahapapujaKäseröstiPaistettua kalaa riisipedilläKaikki yhdessä -pata kaalin ja papujen keraJogurttimarinoitu lammasKananmaksaa ja vihannespaistosta
KinkkuaGluteenitonGoGreenLisäkeruoatLiharuoka

Ihanaa ruokaa, joka sopii hyvin vuoden ympäri tarjoiltavaksi! Tämä on ihana tapa valmistaa kaikenlaisia vihanneksia. Kaikki herneet ja pavut ovat todella maukkaita näin tarjoiltuna.

Tuoreimmat aiheesta

Kinkkua
  • 25.12.202207:15
    Munakas

    Harri Syrjäsen kinkku-juustomunakas

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Lämmin kasvisvati kinkun kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Viinimarinoitua kesäkinkkua

  • 10.04.201316:25
    Vappu

    Mansikoita ja kinkkua

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Papaijalohkot savukinkun kera