Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kesämarjahyytelö

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Marjakauden ollessa parhaimmillaan syntyy kesän upeista mauista helppo hyytelöjälkiruoka.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Raaka-aineet

  • 6 liivatelehteä
  • 8 dl marjoja
  • 4 dl vettä
  • 4 dl sokeria

Valmistusohje

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen 10 minuutiksi.

Puhdista marjat. Jos käytät erilaisia marjoja, niin sekoita ne keskenään. Annostele marjat neljään sopivan kokoiseen astiaan, vaikka juomalaseihin.

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on sulanut. Ota kattila liedeltä. Purista liivatelehdistä vesi ja lisää lehdet sokeriliemeen.

Kaada sokeri liemi marjojen päälle, niin että marja juuri ja juuri peittyvät. Laita astiat jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi. Marjat nousevat nesteessä pintaan, joten niitä kannattaa painaa hyytelöön kunhan sokeri liemi alkaa jähmettyä.

Kumoa hyytelöt tarjolle. Kasta astiat hetkeksi kuumaan veteen, jotta hyytelö irtoaa. Tarjoa sellaisenaan tai kermavaahdon kanssa.

Lisää aiheesta:

AppelsiinihyytelöVeriappelsiinihyytelö hedelmien keraRoseesamppanja-mansikkahyytelöRommilla maustettu omenaruukkuSamppanjahyytelöHellapoliisin marja-aroniahyytelö
Makea hyytelöKananmunatonGluteenitonLaktoositonSadonkorjuuBrunssiJälkiruoat
Hedelmät ja marjat

Tuoreimmat aiheesta

Makea hyytelö
  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Jogurttihyytelöä ja mansikoita

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Raparperihyytelö

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Raparperihyytelö paahdetuilla manteleilla

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Veriappelsiinihyytelö hedelmien kera

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Appelsiinihyytelö