Kesäkurpitsaa ruskistetussa voissa
Julkaistu
Salvia maustaa ihanan kesäkurpitsapaistoksen.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- Neljälle hengelle
Raaka-aineet
- 8 minikesäkurpitsaa
- 3 rkl voita
- 3–5 tuoretta salvianlehteä
- raastettua parmesaania
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje
Keitä kesäkurpitsat kokonaisina pehmeiksi runsassuolaisessa vedessä. Valuta, poista päät ja leikkaa kesäkurpitsat suupaloiksi. Kuumenna voita salvian kanssa kunnes voi on keskiruskeaa. Mausta kesäkurpitsa suolalla, pippurilla ja raastetulla parmesaanilla. Nosta kesäkurpitsapalat tarjoiluvuokaan ja kaada ruskistettu voi tasaisesti niiden päälle. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Harri Syrjäsen vodkapasta