Kesäkurpitsa-tomaattipasta

Helppo ja maukas kasvispasta täysjyväspagetista kahdelle. Energiapitoisuus: 493 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta keventajat.fi.

Ainekset

  • Kahdelle

Raaka-aineet

  • 500 g kesäkurpitsaa
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 3 tl rypsiöljyä
  • 2 kynttä valkosipulia
  • 0.5 prk Flora Kevyt Ruoka 7 %
  • 150 g Sportti täysjyväspagettia
  • 125 g kirsikkatomaatteja
  • 20 g parmesanjuustoa

Valmistusohje

Viipaloi kesäkurpitsat kulhoon. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna öljy pannulla. Paista kesäkurpitsoja keskilämmöllä noin 25 minuuttia, välillä sekoittaen, kunnes neste on haihtunut.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet joukkoon. Lisää myös Flora Ruoka. Jatka paistamista 5 minuuttia, kunnes kastike sakenee.

Keitä spagetti sillä aikaa kypsäksi kiehuvassa vedessä. Valuta lävikössä.

Kuutioi tomaatit pieniksi. Sekoita spagetti, kesäkurpitsaseos ja tomaatit keskenään.

Raasta annosten päälle parmesaania.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.