Kermainen lohipasta

Ihanan kermainen lohipasta maustetaan valkoviinillä ja tuoreella basilikalla. Kokeile helppoa reseptiä!

Ainekset

  • 400 g kylmäsavulohiviipaleita
  • 1 sipuli
  • noin 30 viinirypälettä
  • 4 rkl tomaattipyreetä
  • 1 dl valkoviiniä
  • 1 prk ruokakermaa
  • öljyä
  • 800 g tagliatelle-tuorepastaa
  • basilikaa

Valmistusohje

Kuullota leikattu sipuli, viinirypäleet ja tomaattipyree pannulla. Lisää valkoviini ja kiehauta.

Kaada ruokakerma ja suikaloitu kylmäsavulohi pannulle mukaan. Keitä tuorepasta nopeasti toisessa kattilassa, valuta ja lisää se kastikkeeseen.

Leikkaa aivan viimeiseksi tuoretta basilikaa maustamaan kastiketta.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!