Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kermainen lohi-perunalaatikko Kari Aihisen tapaan

MTV Oy / Ida Kentala
Julkaistu 11.10.2021 13:16

MTV LIFESTYLE

Lohi-perunalaatikko on täydellinen arkiruoka! Kari Aihinen opasti Kaappaus keittiössä -ohjelmassa, miten kermainen laatikko valmistetaan.

Ainekset

  • 10 jauhoista perunaa
  • 500 g ruodotonta lohta
  • 2 sipulia
  • noin 6 dl kermaa
  • voita
  • suolaa
  • mustapippuria
  • ruukku tuoretta tilliä

Valmistusohje

(6 annosta)

1. Kuori ja viipaloi perunat sekä sipulit.

2. Poista nahka lohifileestä ja kuutioi.

3. Voitele uunivuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet kerroksittain vuokaan. Päällimmäiseksi perunaa.

4. Kaada kermat erilliseen kulhoon ja mausta silputulla tillillä, suolalla ja pippurilla. Kaada kerma tasaisesti vuokaan, niin että perunat peittyvät.

5. Nosta uuniin 200 asteeseen, ja kun pinta on saanut hieman väriä, laske lämpötila 150 asteeseen noin puoleksi tunniksi, tai kunnes perunat ovat kypsiä.

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Lisää aiheesta:

Kari Aihisen currylla maustettu lohikiusausKlassinen bolognesekastike Kari Aihisen tapaanKari Aihisen pottuvoi – täydellisen helppo perunalisukePekka Terävän perunagratiiniKari Aihisen helppo lohilaatikkoHasselbackan eli pähkinämäen perunat
Kaappaus keittiössäKari AihinenNopeat ja helpotPääruoatLohilaatikkoKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kaappaus keittiössä
  • 11.10.202113:42
    Kari Aihinen

    Klassinen bolognesekastike Kari Aihisen tapaan

  • 11.10.202113:16
    Kari Aihinen

    Kermainen lohi-perunalaatikko Kari Aihisen tapaan

  • 22.04.202009:32
    Jauhelihakastike

    Bolognesekastike Kari Aihisen tapaan – helppo resepti

  • 15.04.202012:28
    Reseptit

    Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti

  • 26.02.202013:03
    Munakas

    Täydellinen munakas Kari Aihisen tapaan