Kermainen kanaseos uuniperunoiden kyytipojaksi

Tarjoile tämä hyvänmakuinen seos uuniperunoiden tai minkä tahansa kylmän salaatin kera. Seosta voi hyvin muunnella tonnikalan tai kinkkusuikaleiden kanssa.

Neljälle

  • 2 dl majoneesia
  • 2 rkl kermaviiliä
  • 100 g grillattuja kanapaloja
  • ¼ purjo
  • ½ punainen paprika
  • 1 tl currya
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Sekoita kermaviili ja majoneesi. Paloittele purjo ja paprika pienemmiksi paloiksi ja lisää majoneesi-kermaviiliseokseen.

2. Lisää kanapalat seokseen.

3. Mausta currylla, suolalla ja pippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!