Kermainen kanaseos uuniperunoiden kyytipojaksi

Tarjoile tämä hyvänmakuinen seos uuniperunoiden tai minkä tahansa kylmän salaatin kera. Seosta voi hyvin muunnella tonnikalan tai kinkkusuikaleiden kanssa.

Neljälle

  • 2 dl majoneesia
  • 2 rkl kermaviiliä
  • 100 g grillattuja kanapaloja
  • ¼ purjo
  • ½ punainen paprika
  • 1 tl currya
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Sekoita kermaviili ja majoneesi. Paloittele purjo ja paprika pienemmiksi paloiksi ja lisää majoneesi-kermaviiliseokseen.

2. Lisää kanapalat seokseen.

3. Mausta currylla, suolalla ja pippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.