Kermainen kanaseos uuniperunoiden kyytipojaksi
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5674628/landscape16_9/515/290/755fef4693e8793627dfad0708fb6a99/jI/893568-4323.jpg)
Julkaistu
Tarjoile tämä hyvänmakuinen seos uuniperunoiden tai minkä tahansa kylmän salaatin kera. Seosta voi hyvin muunnella tonnikalan tai kinkkusuikaleiden kanssa.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 2 dl majoneesia
- 2 rkl kermaviiliä
- 100 g grillattuja kanapaloja
- ¼ purjo
- ½ punainen paprika
- 1 tl currya
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Sekoita kermaviili ja majoneesi. Paloittele purjo ja paprika pienemmiksi paloiksi ja lisää majoneesi-kermaviiliseokseen.
2. Lisää kanapalat seokseen.
3. Mausta currylla, suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka