Keitettyjä nippusipuleita voin kera
Kun kesän ensimmäiset nippusipulit saapuvat vihannestiskille tai torille, hanki ilman muuta nippu. Tarjoile helpoimmalla mahdollisella tavalla, keitettyinä voin kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 nippu kevätsipulia
- vettä ja suolaa
- 30 g voita
- hiutalesuolaa
Valmistusohje
1. Puhdista sipulit. Kuumenna vettä ja suolaa kiehuvaksi ja lisää sipulit. Kun vesi kiehuu jälleen, sipuleita keitetään n. 3 minuuttia ilman kantta.
2. Nosta sipulit kattilasta ja valuta lävikössä.
3. Tarjoile vastakeitetyt sipulit voin ja hiutalesuolan kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa