Keitetty häränpihvi-kuskus

Sami Garam valmistaa eksoottisen, mutta helppotekoisen häränpihvi-kuskusin. Tämä on oiva valinta, vaikka viikonlopun vieraspöytään.

Ainekset

  • 600 g härän sisäfileetä
  • 5 dl lihalientä
  • suolaa ja pippuria
  • 5 dl kuskus-ryynejä
  • chiliöljyä
  • persiljaa
  • balsamicosiirappia

Valmistusohje

Leikkaa lihasta tasakokoisia, paksuja pihvejä. Kuumenna lihaliemi kattilassa voimakkaasti kiehuvaksi ja nosta pihvit sinne yksitellen, niin ettei kiehuminen lakkaa hetkeksikään.

Keitä pihvejä neljä minuuttia kannen alla ja nosta ne sitten vetäytymään foliopakettiin.

Kuullota kuskusia chiliöljyssä toisessa kattilassa ja kaada lihan keitinliemi päälle.

Anna hautua kunnes liemi on imeytynyt ryyneihin. Lisää silputtu persilja kuskusiin ja viimeistele annos tilkalla balsamicosiirappia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!