Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Keitetty häränpihvi-kuskus

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Sami Garam valmistaa eksoottisen, mutta helppotekoisen häränpihvi-kuskusin. Tämä on oiva valinta, vaikka viikonlopun vieraspöytään.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon

Ainekset

  • 600 g härän sisäfileetä
  • 5 dl lihalientä
  • suolaa ja pippuria
  • 5 dl kuskus-ryynejä
  • chiliöljyä
  • persiljaa
  • balsamicosiirappia

Valmistusohje

Leikkaa lihasta tasakokoisia, paksuja pihvejä. Kuumenna lihaliemi kattilassa voimakkaasti kiehuvaksi ja nosta pihvit sinne yksitellen, niin ettei kiehuminen lakkaa hetkeksikään.

Keitä pihvejä neljä minuuttia kannen alla ja nosta ne sitten vetäytymään foliopakettiin.

Kuullota kuskusia chiliöljyssä toisessa kattilassa ja kaada lihan keitinliemi päälle.

Anna hautua kunnes liemi on imeytynyt ryyneihin. Lisää silputtu persilja kuskusiin ja viimeistele annos tilkalla balsamicosiirappia.

Lisää aiheesta:

Porsaanfileetä punaviinikastikkeessaPorotournedos riistakastikkeellaPoronpaistipihvit ja tummaa kahvikastikettaHäränlihaa punaviinissäBataatti-lihakeittoRuotsalainen kalopsi
CouscousKananmunatonLaktoositonAlkuruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Couscous
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Keitetty häränpihvi-kuskus

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Broileripulla-couscous

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Couscous vihannesten kera

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Tofu-couscous ja valkosipulijogurtti

  • 04.03.201313:45
    Kevyt

    Lämmin couscous