Kaviaarilaatikko
Tämä yksinkertainen ja maukas ruokalaji sopii sillipöytään, yöpalana tai lounaaksi hyvän leivän ja salaatin kera.
Kuudelle-kahdeksalle
- 3 dl maitoa
- 2 dl korppujauhoja
- 2 pieni purkkia kaviaaria
- 2 dl kuohukermaa
- 3 kananmunaa
- 1 dl hienonnettua tilliä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Keitä maito ja kaada se korppujauhojen päälle, anna jäähtyä.
2. Lisää kaviaari ja munat, yksi kerrallaan. Vatkaa kerma kovaksi ja kääntele se sekä tilli mukaan.
3. Kaada taikina voideltuun uunivuokaan. Höylää päälle hieman voita tai margariinia. Paista uunissa n. 20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Brie-parsataskut