Kaviaarilaatikko

Tämä yksinkertainen ja maukas ruokalaji sopii sillipöytään, yöpalana tai lounaaksi hyvän leivän ja salaatin kera.

Kuudelle-kahdeksalle

  • 3 dl maitoa
  • 2 dl korppujauhoja
  • 2 pieni purkkia kaviaaria
  • 2 dl kuohukermaa
  • 3 kananmunaa
  • 1 dl hienonnettua tilliä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Keitä maito ja kaada se korppujauhojen päälle, anna jäähtyä.

2. Lisää kaviaari ja munat, yksi kerrallaan. Vatkaa kerma kovaksi ja kääntele se sekä tilli mukaan.

3. Kaada taikina voideltuun uunivuokaan. Höylää päälle hieman voita tai margariinia. Paista uunissa n. 20 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!