Kaurapikkuleipiä pähkinöillä

Nämä ovat käteviä pikkuleipiä, joihin voit käyttää mitä tahansa kaapista löytyviä pähkinöitä. Pehmeäkuorisia pähkinöitä kuten hasselpähkinöitä ei tarvitse kaltata.

n. 25 kpl

  • 100 g voita
  • 1 ½ dl kidesokeria
  • 4 dl kauraryynejä
  • 2 munanvalkuaista
  • n. 25 pähkinää

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata voi, sekoita voisulaan sokeri ja kauraryynit.

2. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja kääntele ne taikinaan. Laita leivinpaperille pellille taikinanokareita, ja jokaiselle nokareelle yksi pähkinä.

3. Paista uunin keskitasolla n. 10 minuuttia. Anna jäähtyä ritilällä.

Parhaat ruokaohjelmat