Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Katkaraputäytteiset wrapit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Wrapit maistuvat sellaisenaan alkuruokana. Voit myös leikata ne paloiksi ja tarjota pikkunaposteltavana. Wrapit voi myös kääriä tuorekelmuun ja ottaa mukaan piknikille.

4 annosta

  • 170 g katkarapuja
  • 2 rkl raastettua kurkkua
  • 1 tomaatti
  • ½ tl hienonnettua minttua
  • 1 salaattisipuli
  • 2 rkl maissia
  • ½ dl majoneesia
  • 1 tl tuoretta chiliä ohuina suikaleina
  • ½ tl hienonnettua tuoretta korianteria
  • 1 tl vastapuristettua limettimehua
  • 2 rkl ranskankermaa
  • ½ tl juustokuminaa
  • suolaa ja pippuria
  • 4 keskikokoista tortillaa

Valmistusohje

1. Kalttaa, kuori ja hienonna tomaatti. Raasta kurkku ja hienonna salaattisipuli.

2. Sekoita katkaravut, tomaatti, kurkku, sipuli, maissi, limettimehu, majoneesi ja ranskankerma. Mausta mintulla, chilillä, korianterilla, juustokuminalla, suolalla ja pippurilla.

3. Levitä täyte tortilloille ja kääri rulliksi. Pane rullat vadille saumakohta alaspäin. Anna vetäytyä jääkaapissa. Leikkaa halutessasi paloiksi ennen tarjoilua.

Lisää aiheesta:

Mozzarellasalaatti ja chilikastikeHummerisalaattiSalaattia lohen, jättikatkarapujen ja simpukoiden keraGazpacho à la KleinTaskuraputäytetyt tortillatSavukinkkua munasalaatin kera
TortillatAlkuruoatGoGreenVälipalatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Tortillat
  • 17.08.202412:00
    Kotikeittiömestarit

    Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen pehmeät tortillat Surf and Turf

  • 20.03.202309:45
    Suklaamousse

    Sriracha Rocky Road

  • 17.03.202308:51
    Aamiainen

    Tortillamunakas

  • 17.03.202308:34
    Pääruoat

    Korean BBQ -burrito

  • 08.08.202108:00
    Jauhelihapiirakka

    Kari Aihisen empanada – mahtava ruoka jauhelihasta ja tortilloista