Katkaraputäytteiset wrapit

Wrapit maistuvat sellaisenaan alkuruokana. Voit myös leikata ne paloiksi ja tarjota pikkunaposteltavana. Wrapit voi myös kääriä tuorekelmuun ja ottaa mukaan piknikille.

4 annosta

  • 170 g katkarapuja
  • 2 rkl raastettua kurkkua
  • 1 tomaatti
  • ½ tl hienonnettua minttua
  • 1 salaattisipuli
  • 2 rkl maissia
  • ½ dl majoneesia
  • 1 tl tuoretta chiliä ohuina suikaleina
  • ½ tl hienonnettua tuoretta korianteria
  • 1 tl vastapuristettua limettimehua
  • 2 rkl ranskankermaa
  • ½ tl juustokuminaa
  • suolaa ja pippuria
  • 4 keskikokoista tortillaa

Valmistusohje

1. Kalttaa, kuori ja hienonna tomaatti. Raasta kurkku ja hienonna salaattisipuli.

2. Sekoita katkaravut, tomaatti, kurkku, sipuli, maissi, limettimehu, majoneesi ja ranskankerma. Mausta mintulla, chilillä, korianterilla, juustokuminalla, suolalla ja pippurilla.

3. Levitä täyte tortilloille ja kääri rulliksi. Pane rullat vadille saumakohta alaspäin. Anna vetäytyä jääkaapissa. Leikkaa halutessasi paloiksi ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja