Katkaraputäytteiset wrapit
Wrapit maistuvat sellaisenaan alkuruokana. Voit myös leikata ne paloiksi ja tarjota pikkunaposteltavana. Wrapit voi myös kääriä tuorekelmuun ja ottaa mukaan piknikille.
4 annosta
- 170 g katkarapuja
- 2 rkl raastettua kurkkua
- 1 tomaatti
- ½ tl hienonnettua minttua
- 1 salaattisipuli
- 2 rkl maissia
- ½ dl majoneesia
- 1 tl tuoretta chiliä ohuina suikaleina
- ½ tl hienonnettua tuoretta korianteria
- 1 tl vastapuristettua limettimehua
- 2 rkl ranskankermaa
- ½ tl juustokuminaa
- suolaa ja pippuria
- 4 keskikokoista tortillaa
Valmistusohje
1. Kalttaa, kuori ja hienonna tomaatti. Raasta kurkku ja hienonna salaattisipuli.
2. Sekoita katkaravut, tomaatti, kurkku, sipuli, maissi, limettimehu, majoneesi ja ranskankerma. Mausta mintulla, chilillä, korianterilla, juustokuminalla, suolalla ja pippurilla.
3. Levitä täyte tortilloille ja kääri rulliksi. Pane rullat vadille saumakohta alaspäin. Anna vetäytyä jääkaapissa. Leikkaa halutessasi paloiksi ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Piknikin pelastava pastasalaatti