Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Katkaraputäytteiset ohukaiset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ohukaiset voi paistaa jo etukäteen. Laita siinä tapauksessa voipaperiliuska jokaisen ohukaisen väliin. Valmista kastiketta on kaupoissa käytännöllisessä pussissa.

Neljälle

  • 2 munaa
  • ½ tl suolaa
  • 6 dl maitoa
  • 3 dl vehnäjauhoa

Täyte

  • 200 g valmista hollandaisekastiketta
  • 600 g katkarapuja kuorineen
  • 1 nippu tilliä
  • 1 dl juustoraastetta

Valmistusohje

1. Vatkaa kaikki ainekset ohukaistaikinaksi. Anna turvota jonkin aikaa. Paista kahdeksan ohutta lettua, mutta paista ne vain toiselta puolelta. Aseta ne paistamaton puoli ylöspäin.

2. Kuumenna kastike pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori katkaravut. Hienonna tilli. Jätä sivuun muutama katkarapu ja tillitupsu tarjoiluun. Silppua loput katkaravut ja kääntele ne sekä tillisilppu hollantilaiskastikkeeseen. Pidä kastike lämpimänä, mutta älä keitä.

3. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Nosta hiukan täytettä jokaiselle ohukaiselle ja kääri ne rullalle. Laita kääröt uunivuokaan. Ripota päälle juustoraaste ja gratinoi, kunnes juusto on sulanut. Koristele muutamilla katkaravuilla ja tillillä.

Lisää aiheesta:

Ohukaisia katkaravuilla hollandaisekastikkeessaCrèpes Prins BertilTilli-tonnikalacrepsitKrepit kanamuhennostäytteelläJauhelihatäytteiset taco-letutPossuohukaiset
Suolaiset letutAlkuruoatPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut
  • 26.05.202013:12
    Klassikkoreseptit

    Veriletut ja puolukkasalsa – Henri Alénin helppo resepti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Perunaohukaiset paistetun pekonin ja puolukoiden kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Sipuli-mätiohukaiset

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Rapea raakaperunaohukainen muikunmädin kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Ohukaisia katkaravuilla hollandaisekastikkeessa