Katkaraputäytteiset ohukaiset
Ohukaiset voi paistaa jo etukäteen. Laita siinä tapauksessa voipaperiliuska jokaisen ohukaisen väliin. Valmista kastiketta on kaupoissa käytännöllisessä pussissa.
Neljälle
- 2 munaa
- ½ tl suolaa
- 6 dl maitoa
- 3 dl vehnäjauhoa
Täyte
- 200 g valmista hollandaisekastiketta
- 600 g katkarapuja kuorineen
- 1 nippu tilliä
- 1 dl juustoraastetta
Valmistusohje
1. Vatkaa kaikki ainekset ohukaistaikinaksi. Anna turvota jonkin aikaa. Paista kahdeksan ohutta lettua, mutta paista ne vain toiselta puolelta. Aseta ne paistamaton puoli ylöspäin.
2. Kuumenna kastike pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori katkaravut. Hienonna tilli. Jätä sivuun muutama katkarapu ja tillitupsu tarjoiluun. Silppua loput katkaravut ja kääntele ne sekä tillisilppu hollantilaiskastikkeeseen. Pidä kastike lämpimänä, mutta älä keitä.
3. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Nosta hiukan täytettä jokaiselle ohukaiselle ja kääri ne rullalle. Laita kääröt uunivuokaan. Ripota päälle juustoraaste ja gratinoi, kunnes juusto on sulanut. Koristele muutamilla katkaravuilla ja tillillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Jäädytetty nutella-juustokakku
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Anun mokkakakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista