Mainos
Mainos

Katkaraputahna munalla, punasipulilla ja mädillä

Tämä on täydellinen alkuruoka. Kaikki pitävät siitä, ja sen voi valmistella hyvissä ajoin. Toimii myös mainiosti drinkkinaposteltavana.

Neljälle

  • ½ kg pakastettuja katkarapuja
  • 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 1 punasipuli
  • 2 rkl kirjolohenmätiä
  • 1-2 rkl majoneesia

Koristeluun

  • hieman suikaloitua kylmäsavulohta
  • hieman kirjolohenmätiä
  • salaattia
  • retiisi
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Sulata ja kuori katkaravut (säästä mielellään kuoret ja keitä niistä lientä kalakeittoa varten).

2. Hienonna katkaravut, kananmunat ja punasipuli, sekoita majoneesin ja kirjolohenmädin kera.

3. Mausta suolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla. Anna tahnan mielellään maustua kylmässä hetki ennen tarjoilua.

4. Asettele tarjolle kuvan tapaan, koristele esimerkiksi mädillä, kylmäsavulohella, hienonnetulla ruohosipulilla ja salaatilla.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.