Katkarapuseosta ruisleivällä

Katkarapuseos on aina suosittua. Tässä se tarjoillaan ruisleivällä alkuruokana, mutta sillä voi myös esimerkiksi täyttää avokadonpuolikkaita.

Neljälle

  • 500 g kuorellisia katkarapuja
  • 1 pieni keltasipuli
  • 1 dl majoneesia
  • 1 kovaksi keitetty kananmuna
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 4 viipaletta ruisleipää
  • voita leivälle
  • tilliä
  • tuoretta kirveliä

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut ja säästä muutama koristeluun. Hienonna loput katkaravut karkeasti.

2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi kananmuna. Sekoita katkarapusilppu, sipuli ja muna sekä majoneesi. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Levitä voita leiville ja asettele päälle katkarapuseosta. Koristele katkaravuilla, tillillä ja kirvelillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!