Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kasvispata Piemontesta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä Kasvispata-resepti esitettiin Hullu Kokki Piemontessa -ohjelmassa MTV3-kanavalla 11.12.2008.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Ainekset

  • 2 sipulia
  • 2 porkkanaa
  • 4 oksaa vihreää varsiselleriä
  • 2 dl borlotti papuja
  • ¼ valkokaali tai savoyn kaali
  • ½ kukkakaali
  • 500 g tomaatteja
  • 200 g vihreitä papuja
  • 1 dl puhdistamatonta riisiä
  • 1 dl ohraa
  • Oliiviöljyä, suolaa, pippuria
  • n. 1,5 l vettä
  • 2-3 oksaa lehtipersiljaa tai basilikaa

Valmistusohje

1. Kuori, pese ja kuutioi sipulit, porkkanat ja varsisellerit.

2. Lohko kukkakaali nupuiksi ja suikaloi kaali. Puhdista pavuista päät ja leikkaa ne kahtia. Puhdista myös borlotti-pavut paloista ja lohko tomaatit.

3. Lisää vettä niin että kaikki kasvikset peittyvät. Keitä hiljaisella tulella ja lisää hetken kuluttua kaali, kukkakaali, vihreät pavut ja tomaatit. Lisää vettä ja keitä noin 15 minuuttia.

4. Lisää riisi ja ohra ja anna kiehua vielä niin että ne kypsyvät.

5. Hienonna lehtipersilja tai basilika ja lisää joukkoon. Mausta ja tarkista maku

Lisää aiheesta:

Ranskalainen kasviskeittoMunakoisocurry valkosipulin ja tomaatin keraTomaattikeitto valkoisten papujen ja risoni-pastan kanssaSipuli-tomaatti-kukkakaalipaistosMustasilmäpapuja intialaiseen tapaanKasvispäivän wokkivihannekset
KasvispataLisäkeruoatKananmunatonLaktoositonSadonkorjuuKasvisruokaPääruoat
Kasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispata
  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Peruna-fenkolinlehtipata

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Patatas Bravas

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Vihanneksia sitruunakastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Paistettuja vihanneksia ja kurkkukastiketta

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Puutarhurin kasvispata