Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kasvispannukakku

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Kasvisruoka

Raaka-aineet

  • 6 dl rasvatonta maitoa
  • 2.75 dl Myllärin Sämpyläjauhoseosta
  • 0.5 dl Kuidukas kolmen viljan leseseosta
  • 2 kpl kananmunaa
  • 0.5 tl suolaa
  • 2.5 rkl rypsiöljyä
  • 200 g porkkanaa
  • 30 g sipulia
  • 300 g kiinankaalia
  • 200 g kesäkurpitsaa
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 100 g kevyttä juustoraastetta esim. Kadett 12 %

Valmistusohje

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.

Mittaa rasvaton maito kulhoon ja vispilöi sekaan sämpyläjauhot, leseet, munat ja suola. Anna turvota hetki.

Kuori ja/tai huuhdo kasvikset. Mittaa rypsiöljy isoon paistinpannuun. Raasta porkkanat ja sipuli ja lisää ne pannuun. Kuullota.

Suikaloi kiinankaali ja raasta tai suikaloi kesäkurpitsa ja lisää ne pannuun. Kuullota välillä käännellen, kunnes kasvikset ovat kovan pehmeitä ja neste haihtunut.

Mausta suolalla, pippurilla ja halutessasi yrteillä. Kaada laakealle vadille hetkeksi jäähtymään.

Vuoraa uunipannu leivinpaperiarkilla ja kaada taikina päälle. Kypsennä uunin alimmalla tasolla 10-15 minuuttia.

Mehevä kasvispannukakku kuitupitoisella pohjalla. Uunipannullisesta tulee 8 annosta. Energiapitoisuus: 211 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta <a href="http://keventajat.fi/">keventajat.fi</a>.

Ota uunista, kun taikina ei ole vielä kokonaan hyytynyt ja levitä juuresseos pannarin päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste ja kypsennä vielä 15-20 minuuttia uunin keskimmäisellä tasolla.

Anna jäähtyä hetki ennen leikkaamista kahdeksaan osaan.

Lisää aiheesta:

OmenalimppuPunajuuri-jauhelihapihvitHapankaalisämpylätSieni-kesäkurpitsapiirakka ruisperunataikinastaPorkkanakakkuKeventäjien Runebergintortut
Suolainen pannukakkuKevytSadonkorjuuKasvisruokaKrista KupariharjuKeventäjätVideoreseptitLeivontaSuolaiset leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Suolainen pannukakku
  • 28.01.202212:57
    Pannukakku

    Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!

  • 03.09.202108:54
    Pannukakku

    Pinaattipannari – se pinaattilettujen helpompi versio!

  • 25.10.201912:56
    Pannukakku

    Perunapannukakku – Sannan helppo ja gluteeniton pannari

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kasvispannukakku

  • 18.02.201300:00
    Hedelmät ja marjat

    Omenapannukakku pekonilla