Mainos
Mainos

Kokoontuminen fondue-padan ympärille on yksi seurustelumuoto. Ruokailu saa kestää ja mukaan mahtuu paljon puhetta. Mieluiten pöydässä ei pitäisi olla enempää kuin kuusi henkeä, koska padan lämpötila laskee nopeasti, jos sinne laitetaan liian paljon kypsytettävää.

Neljälle

Keitettäviä kasviksia

  • 2 kesäkurpitsaa
  • 500 g tuoreita herkkusieniä
  • 1 purjo
  • 1 paprika
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja

Keittämiseen

  • 1 1/4 l vihanneslientä

Lisäkkeiksi

  • leipää
  • aioli
  • guacamole
  • tomaattisalsa

Lisäksi

  • fonduepata
  • poltin
  • pitkävartisia haarukoita

Valmistusohje

1. Leikkaa vihannekset suupaloiksi. Kata esille vihannekset, lisäkkeet ja kastikkeet.

2. Kiehauta vihannesliemi kattilassa liedellä ja kaada se fonduepataan. Aseta pata polttimen päälle pöytään.

3. Sitten vain jokainen keihästää haluamiaan vihanneksia pala kerrallaan haarukkaansa ja keittää niitä vihannesliemessä jokusen minuutin. Nauttikaa lämpimät vihannekset leivän ja kylmien kastikkeiden kera.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.