Kasvisfajitas
Monien illanistujaisten suosikki on helposti isommallekin joukolle valmistuva fajitas. Sami Garamin kasvisversio herkusta miellyttää varmasti kaikkia. Myös fajitojen kanssa tarjoiltavat salsa ja guacamole kannattaa valmistaa itse.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton
Ainekset
- 2 sipulia
- 2 paprikaa
- 1 pieni bataatti
- pala kesäkurpitsaa
- 1 tuore chili
- öljyä
- suolaa
- 8 viipaletta cheddar-juustoa
- 8 suurta tortillaa
- 1 jääsalaatti
Valmistusohje
Leikkaa sipuli, paprika, kesäkurpitsa ja bataatti suikaleiksi. Paista niitä pannulla niin, että ne alkavat saada väriä. Mausta chilillä ja suolalla ja anna vetäytyä hiljakseen kannen alla.
Kun nestettä on herunut riittävästi, täytä tortillat, aseta juustoviipale päälle ja nosta ne hetkeksi uuniin, jolloin juusto sulaa. Tarjoa mukana salsaa ja quagamolea.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan