Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kasvisfajitas

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Kasvisruoka

Ainekset

  • 2 sipulia
  • 2 paprikaa
  • 1 pieni bataatti
  • pala kesäkurpitsaa
  • 1 tuore chili
  • öljyä
  • suolaa
  • 8 viipaletta cheddar-juustoa
  • 8 suurta tortillaa
  • 1 jääsalaatti

Valmistusohje

Leikkaa sipuli, paprika, kesäkurpitsa ja bataatti suikaleiksi. Paista niitä pannulla niin, että ne alkavat saada väriä. Mausta chilillä ja suolalla ja anna vetäytyä hiljakseen kannen alla.

Kun nestettä on herunut riittävästi, täytä tortillat, aseta juustoviipale päälle ja nosta ne hetkeksi uuniin, jolloin juusto sulaa. Tarjoa mukana salsaa ja quagamolea.

Monien illanistujaisten suosikki on helposti isommallekin joukolle valmistuva fajitas. Sami Garamin kasvisversio herkusta miellyttää varmasti kaikkia. Myös fajitojen kanssa tarjoiltavat salsa ja guacamole kannattaa valmistaa itse.

Lisää aiheesta:

Vihreä gazpacho –juoma (6 hengelle)Grillattu paprika fetajuuston keraGrillattu halloumijuusto paprika-salaattipedilläKreikkalainen juustosalaatti miedolla kastikkeellaPaahdettu tomaatti-mozzarellasalaattiQuesadillas vihanneksilla ja mustapavuilla
TortillatKevytKananmunatonKeventäjätVideoreseptitPääruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Tortillat
  • 17.08.202412:00
    Kotikeittiömestarit

    Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen pehmeät tortillat Surf and Turf

  • 20.03.202309:45
    Suklaamousse

    Sriracha Rocky Road

  • 17.03.202308:51
    Aamiainen

    Tortillamunakas

  • 17.03.202308:34
    Pääruoat

    Korean BBQ -burrito

  • 08.08.202108:00
    Jauhelihapiirakka

    Kari Aihisen empanada – mahtava ruoka jauhelihasta ja tortilloista