Kassleria rypäleillä ja perunasalaatilla
Julkaistu
Viinirypäleitä ja kassleria? Kyllä. Tilkka valkoviiniä antaa myös kasslerille hienoa makua. Perunasalaatti on maukas lisuke.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 10 viipaletta kypsää, luutonta kassleria
- 200 g vihreitä viinirypäleitä
- 1 dl kuivaa valkoviiniä
Salaatti
- 12 keitettyä perunaa
- 1 ½ dl oliiviöljyä
- 1 rkl punaviinietikkaa
- 1 rkl vettä
- 2 tl vaaleaa dijonsinappia
- 1 tl kirveliä
- 1 tl basilikaa
- 1 tl rakuunaa
- 2 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
- 2 rkl persiljaa, hienonnettuna
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Aloita salaatista. Laita viipaloidut perunat kulhoon, sekoita muut ainekset kastikkeeksi ja kaada kulhoon. Kääntele.
2. Aseta kasslerviipaleet uunivuokaan. Halkaise rypäleet ja poista siemenet, laita vuokaan. Kaada päälle viini. Laita uuniin kunnes liha on lämmennyt.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa