Isoäidin paras hilloke.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 2 l kypsiä karviaismarjoja
- 3 ½ dl kidesokeria
- 1 dl vettä
- ½ vaniljatanko
Valmistusohje
1. Perkaa marjat ja lado ne pataan sokeri kanssa. Anna vetäytyä pari tuntia.
2. Lisää vesi ja vaniljatanko, jonka olet halkaissut pituussuuntaan. Kuumenna miedolla lämmöllä n. 15 minuuttia. Kuori vaahto. Poimi vaniljatanko ja raaputa siemenet takaisin pataan. Laita tanko takaisin pataan.
3. Tarjoile kylmänä vatkatun kerman ja pienten korppujen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!