Karviaishilloke
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5666256/landscape16_9/515/290/2c025d62602623dc9f9e5912e8c1c890/XM/1004753-5926.jpg)
Julkaistu
Isoäidin paras hilloke.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 2 l kypsiä karviaismarjoja
- 3 ½ dl kidesokeria
- 1 dl vettä
- ½ vaniljatanko
Valmistusohje
1. Perkaa marjat ja lado ne pataan sokeri kanssa. Anna vetäytyä pari tuntia.
2. Lisää vesi ja vaniljatanko, jonka olet halkaissut pituussuuntaan. Kuumenna miedolla lämmöllä n. 15 minuuttia. Kuori vaahto. Poimi vaniljatanko ja raaputa siemenet takaisin pataan. Laita tanko takaisin pataan.
3. Tarjoile kylmänä vatkatun kerman ja pienten korppujen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka