Karviaishilloke
Isoäidin paras hilloke.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 2 l kypsiä karviaismarjoja
- 3 ½ dl kidesokeria
- 1 dl vettä
- ½ vaniljatanko
Valmistusohje
1. Perkaa marjat ja lado ne pataan sokeri kanssa. Anna vetäytyä pari tuntia.
2. Lisää vesi ja vaniljatanko, jonka olet halkaissut pituussuuntaan. Kuumenna miedolla lämmöllä n. 15 minuuttia. Kuori vaahto. Poimi vaniljatanko ja raaputa siemenet takaisin pataan. Laita tanko takaisin pataan.
3. Tarjoile kylmänä vatkatun kerman ja pienten korppujen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan