Karitsan kyljykset
Julkaistu
Pääsiäiseen valmistautuminen aloitetaan Makujen keittiössä karitsan kyljyksillä. Kyljysten kyytipoikana kannattaa kokeilla kevyitä ja maistuvia, parmesaanijuustolla maustettuja kasviksia.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton
Ainekset
- 2 karitsan kyljysriviä
- 1 rkl dijon-sinappia
- 2 valkosipulinkynttä
- hieman hienonnettua lehtipersiljaa
- 1 dl korppujauhoja
- suolaa
- mustapippuria
- 1 rkl voita
Valmistusohje
Hienonna persilja ja valkosipulit. Sekoita ne sinapin joukkoon. Leikkaa kyljysrivistä kyljyksiä.
Sivele kyljykset sinappiseoksella ja painele ne sitten korppujauhoihin. Paista kyljykset voissa kullanruskeiksi.
Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan