Käristettyä, paneerattua kinkkua ananaksella
Julkaistu
Jos sinulla on ylijäänyttä joulukinkkua, voit valmistaa siitä mukavan päivällisen tällä reseptillä. Tarjoile mielellään perunasalaatin kera.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle
- 8 viipaletta keitettyä kinkkua (kokolihaa), ei liian ohuita
- 1 kananmuna, vatkattu
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 dl korppujauhoja
- 1 tl rakuunaa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kääntele viipaleet ensin jauhoissa, sitten munassa ja viimeiseksi korppujauhoissa, jotka olet maustanut suolalla, pippurilla ja rakuunalla. Paista viipaleet nopeasti voissa. Tarjoile ananaksen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti