Kari Aihisen minuuttimarinoitua lohta eli soijalla pikamarinoitu lohi
Julkaistu
Täydellinen lohialkupala valmistuu minuuteissa. Kari Aihinen valmisti minuuttimarinoitua lohta Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden viidennessä jaksossa.
Ainekset
- 500 g ruodotonta lohta
- 3 limeä
- tilliä
- soijaa
Valmistusohje
Minuuttimarinoitu lohi valmistuu näin:
- Poista lohesta nahka ja leikkaa fileestä melko ohuita siivuja.
- Purista lohisiivujen päälle kolmen limen mehut ja laita kala jääkaappiin kypsymään noin puoleksi tunniksi.
- Kun lohi on kypsynyt, asettele fileet lautaselle ja kaada päälle noin puolikkaan desin verran soijaa. Silppua päälle reilusti tuoretta tilliä. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.
Katso lisää Kaappaus keittiössä -ohjelman reseptejä
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo kanaviillokki – nopea valmistaa, taatusti maistuvaa
-
Itse tehty Nutella eli suklaa-hasselpähkinälevite