Kari Aihisen minuuttimarinoitua lohta eli soijalla pikamarinoitu lohi
Julkaistu
Täydellinen lohialkupala valmistuu minuuteissa. Kari Aihinen valmisti minuuttimarinoitua lohta Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden viidennessä jaksossa.
Ainekset
- 500 g ruodotonta lohta
- 3 limeä
- tilliä
- soijaa
Valmistusohje
Minuuttimarinoitu lohi valmistuu näin:
- Poista lohesta nahka ja leikkaa fileestä melko ohuita siivuja.
- Purista lohisiivujen päälle kolmen limen mehut ja laita kala jääkaappiin kypsymään noin puoleksi tunniksi.
- Kun lohi on kypsynyt, asettele fileet lautaselle ja kaada päälle noin puolikkaan desin verran soijaa. Silppua päälle reilusti tuoretta tilliä. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.
Katso lisää Kaappaus keittiössä -ohjelman reseptejä
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa