Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kari Aihisen helppo lohilaatikko

Julkaistu 30.03.2020 10:43

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Kari Aihinen opasti Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennella kaudella, miten valmistuu helppo ja maukas lohilaatikko.

Ainekset

  • 500 g lohta
  • Purjo
  • 1 kg jauhoista perunaa
  • Tilliä
  • 1 litra kermaa
  • Suolaa
  • Mustapippuria

Valmistusohje

Kapen lohilaatikko valmistuu näin:

  1. Kuutioi lohi. Kuori ja viipaloi perunat ja pilko purjosta renkaita.
  2. Voitele vuoka ja lado perunat, purjot ja lohet kerroksittain vuokaan. Silppua kourallinen tilliä ja ripottele vuoan päälle.
  3. Mausta kerma suolalla ja mustapippurilla. Kaada kerma vuokaan vihannesten ja lohen päälle.
  4. Nosta uuniin 200 asteeseen ja kun pinta on hieman saanut väriä, laske lämpötila 150 asteeseen noin puoleksi tunniksi, tai kunnes perunat ovat kypsiä.

Lisää aiheesta:

Kari Aihisen currylla maustettu lohikiusausKermainen lohi-perunalaatikko Kari Aihisen tapaanJanssoninkiusaus – Kari Aihisen täydellinen ohjeKari Aihisen pottuvoi – täydellisen helppo perunalisukePekka Terävän perunagratiiniMerilohinyytit
LohilaatikkoKalaNopeat ja helpotKaappaus keittiössä -reseptitPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Lohilaatikko
  • 11.10.202113:16
    Kaappaus keittiössä

    Kermainen lohi-perunalaatikko Kari Aihisen tapaan

  • 30.03.202010:43
    Kala

    Kari Aihisen helppo lohilaatikko

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Graavilohilaatikko

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Suosikkivuoka lohesta

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Lohipaistos