Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kantarellikeittoa ja poronpaistia

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kutkuttavan hyvää kylmäsavustettua poronpaistia sienikeittossa.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Ainekset

  • 5 dl tuoreita kantarelleja
  • 80 g kylmäsavustettua poronpaistia
  • 1 sipuli
  • 25 g voita
  • 7 dl maitoa
  • 2-4 rkl vaaleaa kastikesuurustetta
  • 2 dl kermaa
  • nippu persiljaa
  • suolaa

Valmistusohje

Viipaloi sienet ja pilko sipuli ja puolet poronpaistista. Kuullota paloja voissa kevyesti.

Sekoita joukkoon maito ja kiehauta. Anna hautua tovi, jotta maut tasaantuvat ja suurusta keittoa hiukan kastikesuurusteella.

Vatkaa kerma kuohkeaksi, ei kuitenkaan vaahdoksi asti ja sekoita se keiton joukkoon.

Pilko loppu poronpaisti ja persilja aivan pieneksi silpuksi ja lisää keiton päälle.

Tarkista suolaisuus ja mausta tarpeen mukaan lisää.

Koristele ja mausta lopuksi yrttiöljyllä.

Lisää aiheesta:

Palsternakka-punajuurikeittoHerkkutattikeittoKolmen kaalin gratiiniVaahtoava sienikeittoPorkkana-valkosipulikeittoSienikeitto
SienikeittoLisäkeruoatAlkuruoatKananmunatonGluteenitonSadonkorjuuSienisatoPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Sienikeitto
  • 17.10.201814:50
    Hellapoliisi

    Mustatorvisienikeitto

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Herkkusienicapuccino

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kantarelli-kukkakaalikeitto

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Sieni-kookoskeitto ja juustosandwichit

  • 18.02.201300:00
    Keitot

    Sieni-broilerikeitto