Kanavartaita munakoisomarinadissa
Munakoisolla maustetut vartaat tarjoillaan Tzazikin kanssa.
- Ruokavalio: Gluteeniton
4 annosta
- 4 rkl Saclà Saclá pesto Melanzanea
- 4 kanan rintafileetä
- 2 limettiä
- Tzatzikia dippaamiseen
- 12 puista varrasta
Valmistusohje
Lisää Pestokastike kulhoon. Leikkaa kanan rintafileet kolmeen suikalemaiseen osaan ja nosta ne pestokastikkeen joukkoon. Jätä kanat marinoitumaan ainakin tunniksi, varmistaen että fileet ovat pestokastikkeen peitossa. Liota puisia vartaita noin puolisen tuntia. Leikkaa limetit lohkoiksi.
Kun kanafileet ovat marinoituneet, pujota yksi kanafilee varrasta kohden. Asettele jokaisen vartaan päähän yksi limetti lohko.
Lämmitä paistinpannu ja paista kananpaloja noin 3-5, tai kunnes ne ovat kypsiä. Tarjoile Tzazikin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Meksikolainen papukeitto
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Kapen helppo kurpitsapasta