Kanavartaita munakoisomarinadissa
Munakoisolla maustetut vartaat tarjoillaan Tzazikin kanssa.
- Ruokavalio: Gluteeniton
4 annosta
- 4 rkl Saclà Saclá pesto Melanzanea
- 4 kanan rintafileetä
- 2 limettiä
- Tzatzikia dippaamiseen
- 12 puista varrasta
Valmistusohje
Lisää Pestokastike kulhoon. Leikkaa kanan rintafileet kolmeen suikalemaiseen osaan ja nosta ne pestokastikkeen joukkoon. Jätä kanat marinoitumaan ainakin tunniksi, varmistaen että fileet ovat pestokastikkeen peitossa. Liota puisia vartaita noin puolisen tuntia. Leikkaa limetit lohkoiksi.
Kun kanafileet ovat marinoituneet, pujota yksi kanafilee varrasta kohden. Asettele jokaisen vartaan päähän yksi limetti lohko.
Lämmitä paistinpannu ja paista kananpaloja noin 3-5, tai kunnes ne ovat kypsiä. Tarjoile Tzazikin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
MasterChef Suomi: Syksy lautasella, Pilvin resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti