Kanavartaat pekonissa ja antipastosalaattia
Herkullinen antipastosalaatti valmistuu hetkessä. Voit myös helposti vaihdella salaatin aineksia oman makusi mukaan. Tarjoile salaatti maukkaiden kanavartaiden kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 600 g marinoituja kanavartaita
- 1 pkt pekonia
- 3 tomaattia
- 3 aurinkokuivattua tomaattia
- fetakuutioita
- oliiveja
- tuoretta basilikaa
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 sipuli
- viinietikkaa
- (voit myös itse lisätä erilaisia antipastoja makusi mukaan)
Valmistusohje
Pyyhi marinoiduista kanavartaista ylimärääinen marinadi pois ja pakkaa vartaat pekonin sisään. Grillaa kypsiksi ja tarjoa antipastosalaatin kanssa.
Halkaise aurinkokuivatut tomaatit ja sekoita ne nostellen fetan ja oliivien kanssa. Mausta suurilla basilikanlehden paloilla ja aivan ohuilla valkosipuli- ja sipuliviipaleilla.
Pirskota päälle viinietikkaa ja nostele salaatti vielä varovaisesti sekaisin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa