Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kanavartaat pähkinöillä

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon

Neljälle

  • 600-700 g kanan koipifileetä
  • 1 kurkku, paloiteltuna
  • 12 pientä tomaattia
  • 2 maissintähkää, paloiteltuina

Marinadi

  • 1 prk consommélientä
  • 1 sitruunan mehu
  • 2 rkl hienonnettuja saksanpähkinöitä
  • 2 rkl hienonnettuja hasselpähkinöitä
  • 1 pieni keltasipuli, hienonnettuna
  • 1 valkosipulinkynsi, puristettuna
  • 2 rkl rapsiöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Paloittele kanapalat pienemmiksi, laita ne muovipussiin. Sekoita marinadi ja lisää pussiin, laita jääkaappiin pariksi tunniksi.

2. Valuta kanapalat.

3. Pujota vuorotellen kanaa, kurkkua, tomaattia ja maissia vartaille.

4. Kääntele vartaita hiilloksella kunnes kana on läpikypsää. Penslaa pari kertaa marinadilla.

Erilainen marinadi hassel- ja saksanpähkinöillä tekee tästä kanasta jännittävän grillitapahtuman! Varo kuitenkin polttamasta pähkinöitä. Tämän ruoan voit valmistaa myös vuoassa uunissa, 200 asteessa 20 minuuttia.

Lisää aiheesta:

Valkosipulinmakuinen kanapataSoijabroileriKanaa sieni-pähkinäpeitteelläLammasvartaat grillissäHunajabroileriTäytettyä broileria persialaisen riisin kera
KanavartaatKananmunatonLaktoositonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kanavartaat
  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Kanavartaita munakoisomarinadissa

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Minttumarinoidut piknikvartaat

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Jogurtissa marinoidut broilerivartaat

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kanavartaat, sahramiriisiä ja kurkkukastiketta

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Varrasbroileri