Kanarulla peston ja tomaatin kera

Tämä herkullinen kanarulla on täydellistä ruokaa seisovaan pöytään. Se voidaan tarjoilla haaleana tai täysin kylmänä. Sopii hyvin myös pikkupurtavaksi.

Kahdeksalle

  • 8 kanafileetä
  • 2 dl pestoa
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Nuiji kanafileet ohuiksi. Levitä päälle pestoa ja asettele päälle aurinkokuivattuja tomaatteja. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Kääri fileet tiukoiksi rulliksi ja kääri alumiinifolioon. Paista 200-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä, leikkaa viipaleiksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!