Mainos
Mainos

Kanarulla peston ja tomaatin kera

Tämä herkullinen kanarulla on täydellistä ruokaa seisovaan pöytään. Se voidaan tarjoilla haaleana tai täysin kylmänä. Sopii hyvin myös pikkupurtavaksi.

Kahdeksalle

  • 8 kanafileetä
  • 2 dl pestoa
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Nuiji kanafileet ohuiksi. Levitä päälle pestoa ja asettele päälle aurinkokuivattuja tomaatteja. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Kääri fileet tiukoiksi rulliksi ja kääri alumiinifolioon. Paista 200-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä, leikkaa viipaleiksi.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.