Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kanapastaa marinoitujen valkosipulien kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon

4 annosta

  • 300 g pastaa
  • 1 grillattu kananpoika
  • 1 dl marinoituja valkosipuleita
  • 140 g kuutioitua pekonia
  • 1 nippu rucolaa
  • 3 dl kermaa
  • 3 dl kanalientä
  • 1 tl paprikajauhetta
  • suolaa ja pippuria
  • oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.

2. Irrota kanan lihat luista ja leikkaa liha pienemmiksi paloiksi. Kuullota kananlihaa ja pekonia valkosipulinkynsien kanssa oliiviöljyssä. Kaada joukkoon kerma ja kanaliemi. Keitä kokoon viisi minuuttia ja mausta sitten paprikajauheella, suolalla ja pippurilla.

3. Sekoita vastakeitetyn pastan ja rucolan kanssa.

Tämä mahtava kanapasta tuo loistoa arkipäivään. Se on helppo ja nopea valmistaa, ja viikon aherruksen jälkeen se hivelee makuhermoja. Ruokaan sopii erityisesti mafaldini, mutta voit tietysti kokeilla muitakin pastoja. Rucola on maukas, hieman pippurinen salaattilaji, jonka voit tarvittaessa korvata basilikalla tai tuoreella oreganolla.. Valmiiksi marinoituja valkosipuleita löydät hyvin varustettujen ruokakauppojen hyllystä.

Lisää aiheesta:

Haudutettu broileri-tomaattipataGaram masala -kanaAppelsiininmakuinen lohipastaPastaa pinaatin ja fetajuuston keraPasta carbonaraPaccheri-pasta papu-paprikakastikkeella
KanapastaPastat ja nuudelitKananmunatonLaktoositonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kanapasta
  • 06.03.202318:30
    Nopeat ja helpot

    Harri Syrjäsen punainen curry -kanapasta

  • 13.02.202318:30
    Ystävänpäivä

    Harri Syrjäsen Marry Me -kanapasta

  • 04.03.202217:00
    Pastat ja nuudelit

    Harri Syrjäsen helppo Kievin kana

  • 20.12.202110:12
    Pasta

    Harri Syrjäsen helppo Pasta Alfredo

  • 07.12.202115:34
    Pastat ja nuudelit

    Harri Syrjäsen helppo appelsiini-broileripasta