Kananmunakastike

Tämä on klassinen kastike keitetylle, valkoiselle kalalle, esimerkiksi turskalle, seitille tai hokifileelle.

Neljälle

  • 2 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 2 dl kalalientä
  • 2 dl kahvikermaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 2 kovaksikeitettyä kananmunaa
  • 3 rkl hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Sulata voi paksupohjaisessa kattilassa, lisää jauhot ja anna paistua samalla sekoittaen hetki. Lisää liemi ja kahvikerma samalla koko ajan sekoittaen. Mausta peruskastike suolalla ja pippurilla. Hienonna munat ja persilja. Juuri ennen tarjoilua, sekoita muna ja persilja kastikkeeseen.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja