Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kananmaksasalaatti ja sipuli-puolukkavinegretti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Puolukat ovat nyt parhaimmillaan. Valmista niistä sipulin kanssa vinegretti.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Ainekset

  • 200 g pinaattia
  • jääsalaattia
  • 1 hienonnettu pieni sipuli
  • 1 hienonnettu pieni punasipuli
  • 2 dl öljyä
  • 3 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 rkl sokeria
  • 1 ½ rkl survottuja puolukoita
  • 350 g kananmaksaa
  • öljyä ja voita paistamiseen
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Poista pinaatinlehdistä kanta ja kova ruotiosa. Annostele pinaatinlehdet ja muutama revitty jääsalaatinlehti neljälle lautaselle. Kuullota sipuli pannussa. Yhdistä pienessä kattilassa öljy, etikka, sokeri, kuullotettu sipuli, puolukat, suola ja pippuri. Lämmitä vinegretti haaleaksi ja lisää punasipuli juuri ennen tarjoilua. Kuumenna öljyä ja voita pannulla ja paista maksasiivuja minuutti per puoli. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna maksan vetäytyä hetki. Nosta maksasiivut salaattipetien päälle ja lusikoi pinnalle vinegrettiä.

Lisää aiheesta:

KananmaksamuhennosTomaattinen kalkkunaviillokkiMaijan yrttinen lihapata ja uunipunajuuretMaksaa ja perunamuhennostaPunainen nakkikeittoPaprikaa ja kananmaksaa
BroilerinmaksaKananmunatonGluteenitonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinmaksa
  • 15.12.201707:27
    Jouluruoka

    Nopea kananmaksapatée joulupöytään

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Lämpimät kananmaksaleivät

  • 18.02.201300:00
    Suolainen mousse

    Broilerinmaksamousse

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Lämmin broilerinmaksasalaatti

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kananmaksapannu