Kananmaksapyttipannu
Hieman hienostuneempi versio pyttipannusta, joka sopii sekä päivälliseksi että viihtyisien illanistujaisten yöruoaksi. Mietoon broilerinmaksaan ananas sopii aivan erinomaisesti.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 400 g pakastettuja broilerinmaksoja
- 3-4 raakaa perunaa kuutioina
- 2-3 dl purjoa viipaleina
- 1 paprika silputtuna
- suolaa ja mustapippuria
- 2 tl meiramia
- muutama ananasrengas
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Paista perunakuutiot hitaasti pehmeiksi voissa pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita tarjoiluvadille, peitä foliolla ja pidä lämpimänä.
2. Paloittele puoliksi sulaneet maksat ja paista ne voissa pannulla nopeasti. Mausta suolalla, pippurilla ja murennetulla meiramilla. Siirrä ne samalle vadille perunoiden kanssa.
3. Paista viimeiseksi purjo ja paprika ja sekoita edellisiin. Laita muutama ananasrengas päällimmäiseksi ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa