Kananmaksapannu
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5667292/landscape16_9/515/290/b47d0c3c1dc2112d5ddf655b8b05a1ef/gs/934132-5370.jpg)
Julkaistu
Kananmaksaa löydät pakastealtaasta. Sulata sitä vain sen verran että saat palat irti toisistaan, silloin ne pysyvät paistettaessa mehukkaimmillaan.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 300 g pakastettua kananmaksaa
- 2 keltasipulia, hienonnettuina
- 300 g herkkusieniä, viipaleina
- 1 tl meiramia
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 2 dl kahvikermaa
- suolaa ja pippuria
- keitettyä riisiä
- persiljaa
Valmistusohje
1. Jaa puoliksi sulatettu maksa isoiksi paloiksi.
2. Freesaa sipulia ja sieniä kunnes sienet saavat väriä.
3. Paista sitten maksa, mausta. Lisää tomaattipyree ja kerma.
4. Lisää sieniseos, anna kiehua hiljalleen 15 minuuttia. Kaada kastike riisille, tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka