Kananmaksapannu

Kananmaksaa löydät pakastealtaasta. Sulata sitä vain sen verran että saat palat irti toisistaan, silloin ne pysyvät paistettaessa mehukkaimmillaan.

Neljälle

  • 300 g pakastettua kananmaksaa
  • 2 keltasipulia, hienonnettuina
  • 300 g herkkusieniä, viipaleina
  • 1 tl meiramia
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 dl kahvikermaa
  • suolaa ja pippuria
  • keitettyä riisiä
  • persiljaa

Valmistusohje

1. Jaa puoliksi sulatettu maksa isoiksi paloiksi.

2. Freesaa sipulia ja sieniä kunnes sienet saavat väriä.

3. Paista sitten maksa, mausta. Lisää tomaattipyree ja kerma.

4. Lisää sieniseos, anna kiehua hiljalleen 15 minuuttia. Kaada kastike riisille, tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja