Kananmaksapannu

Kananmaksaa löydät pakastealtaasta. Sulata sitä vain sen verran että saat palat irti toisistaan, silloin ne pysyvät paistettaessa mehukkaimmillaan.

Neljälle

  • 300 g pakastettua kananmaksaa
  • 2 keltasipulia, hienonnettuina
  • 300 g herkkusieniä, viipaleina
  • 1 tl meiramia
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 dl kahvikermaa
  • suolaa ja pippuria
  • keitettyä riisiä
  • persiljaa

Valmistusohje

1. Jaa puoliksi sulatettu maksa isoiksi paloiksi.

2. Freesaa sipulia ja sieniä kunnes sienet saavat väriä.

3. Paista sitten maksa, mausta. Lisää tomaattipyree ja kerma.

4. Lisää sieniseos, anna kiehua hiljalleen 15 minuuttia. Kaada kastike riisille, tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.