Kanankoipia riisin ja oliivisalaatin kera

Isot broilerinkoivet sopivat hyvin unissa paistettaviksi hyvän mango chutney-kuorrutuksen kanssa. Tarjoile raikkaan salaatin kera.

Neljälle

  • 4 isoa broilerinkoipea
  • 1 dl mango chutneyta
  • 2 rkl öljyä
  • 2 tl currya
  • 1 tl suolaa

Oliivisalaatti

  • 1 ruukku vihersalaattia
  • 2 vartta lehtiselleriä
  • 1/4 kurkkua
  • ½ dl suolapähkinöitä
  • 1 dl mustia oliiveja

Tarjoiluun

  • keitettyä riisiä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita keskenään mango chutney, öljy, curry sekä suola ja penslaa seoksella kanankoivet. Laita ne voideltuun uunivuokaan ja paista uunin keskitasolla 20 minuuttia. Käännä muutaman kerran.

2. Revi salaatinlehdet pienemmiksi. Leikkaa sellerinvarret ohuiksi viipaleiksi ja viipaloi kurkku. Sekoita salaatti, selleri, kurkku, pähkinät ja oliivit. Tiputtele päälle oliiviöljyä.

3. Tarkista, että kanankoivet ovat kypsiä: lihanesteen pitää olla aivan kirkasta. Tarjoile koivet salaatin ja riisin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja