Kanakeitto pastalla
Tämä on hieman nopeampi kanakeittoversio valmiiksi grillatulla kanalla ja kanaliemikuutioilla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 1 grillattu broileri
- 2 kanaliemikuutiota
- 1 l vettä
- 1 maustemitta timjamia
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 laakerinlehti
- 4 mustapippuria
- 2-3 viipaloitua porkkanaa
- 125 g pakasteherneitä
- 1 nippu hienonnettua persiljaa
- 2-3 dl pastaa, esim. farfalle
- 1 rkl oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Irrota broilerista lihat ja paloittele ne.
2. Keitä vesi, lisää murustetut liemikuutiot sekä mausteet. Lisää myös porkkanat, valkosipuli ja pasta. Keitä kunnes pasta on lähes kypsää.
3. Lisää herneet ja kananliha, keitä vielä muutama minuutti. Kaada päälle oliiviöljy ja hienonnettu persilja ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Pika bébét
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti