Kanakeitto
Maukas kanakeitto syntyy nopeasti ja vaivattomasti. Lisää keiton sekaan suikaloituja kasviksia makusi mukaan.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle hengelle
- 400 g broilerin fileesuikaleita
- 1 rkl rypsiöljyä
- 400 g kasviksia suikaloituna (purjoa, paprikaa, kesäkurpitsaa, punasipulia)
- 2 tl currytahnaa
- 1,5 l kanalientä
- 100 g sokeriherneitä (pakaste)
Valmistusohje
Kuumenna kattilassa öljy ja ruskista siinä broilerin fileesuikaleet. Lisää suikaloidut kasvikset sekä currytahna ja anna kuullottua hetki.
Kaada kanaliemi joukkoon ja keitä 15 minuuttia. Lisää lopuksi sokeriherneet ja tarkista maku.
Yhdessä annoksessa energiaa 210 kcal.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan