Kanafileet currykastikkeessa
Tämä on nopeasti valmistuvaa kutsuruokaa – sopii hyvin, jos olet kutsunut kotiisi jonkun heti töiden jälkeen, eikä sinulla ole aikaa seistä pitkään patojen äärellä. Ruskista kanafileet ja anna niiden porista kastikkeessa, näin niistä tulee meheviä eikä kuivia. Tarjoile keitetyn riisin tai nuudeleiden kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 4 kanafileetä
- 1 purjo
- 2 rkl voita
- 2 tl currya
- 3 dl kermaa
- 1 rkl kiinalaista soijaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Tarjoiluun
- 4 annosta keitettyä riisiä
- suikaloitua paprikaa
Valmistusohje
1. Laita riisi kiehumaan, hienonna vihannekset.
2. Hiero kanafileisiin suolaa ja pippuria. Ruskista fileet voissa. Nosta fileet pannulta ja laita sivuun. Puhdista ja suikaloi purjo, paista voissa curryn kera.
3. Kaada päälle kerma ja kuumenna kiehuvaksi. Mausta soijalla, suolalla ja pippurilla. Lisää kanafileet ja anna porista 5-8 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka