Tämä on nopeasti valmistuvaa kutsuruokaa – sopii hyvin, jos olet kutsunut kotiisi jonkun heti töiden jälkeen, eikä sinulla ole aikaa seistä pitkään patojen äärellä. Ruskista kanafileet ja anna niiden porista kastikkeessa, näin niistä tulee meheviä eikä kuivia. Tarjoile keitetyn riisin tai nuudeleiden kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 4 kanafileetä
- 1 purjo
- 2 rkl voita
- 2 tl currya
- 3 dl kermaa
- 1 rkl kiinalaista soijaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Tarjoiluun
- 4 annosta keitettyä riisiä
- suikaloitua paprikaa
Valmistusohje
1. Laita riisi kiehumaan, hienonna vihannekset.
2. Hiero kanafileisiin suolaa ja pippuria. Ruskista fileet voissa. Nosta fileet pannulta ja laita sivuun. Puhdista ja suikaloi purjo, paista voissa curryn kera.
3. Kaada päälle kerma ja kuumenna kiehuvaksi. Mausta soijalla, suolalla ja pippurilla. Lisää kanafileet ja anna porista 5-8 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.