Kana-pekonirullat
Laita ruokaa, joka sopii sekä lapsille että aikuisille. Ketsupin voi korvata sweet chili -kastikkeella, jos kaipaa enemmän tulisuutta. Aikuisversiossa pekonin voi korvata parmankinkulla, tai valita voimakasta juustoa kuten gorgonzolaa. Paista mielellään pieniä perunoita tai sipuleita samalla kanan kanssa niin valmistat kätevän ”kaikki kerralla” -päivällisen.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 4 kanafileetä
- 140 g pekonia (1 pkt)
- 100 g vapaavalintaista juustoa
- 4 rkl ketsuppia
- suolaa, pippuria
- tuoreita yrttejä
- hiutalesuolaa (sormisuolaa)
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Nuiji kanafileet voipaperin alla noin kaksinkertaisiksi. Leikkaa juusto tangoiksi. Laita jokaisen fileen keskelle juustotanko, mausta suolalla ja pippurilla ja kääri rullalle. Kääri pekonisiivut tiukasti kanarullien ympärille.
2. Laita kana-pekonirullat sauma alaspäin uuninkestävään vuokaan. Penslaa ketsupilla, mausta suolalla ja pippurilla ja paista uunissa n. 20 minuuttia.
3. Ripottele päälle sormisuolaa ja tuoreita yrttejä ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan