Kana-pekonirullat

Laita ruokaa, joka sopii sekä lapsille että aikuisille. Ketsupin voi korvata sweet chili -kastikkeella, jos kaipaa enemmän tulisuutta. Aikuisversiossa pekonin voi korvata parmankinkulla, tai valita voimakasta juustoa kuten gorgonzolaa. Paista mielellään pieniä perunoita tai sipuleita samalla kanan kanssa niin valmistat kätevän ”kaikki kerralla” -päivällisen.

Neljälle

  • 4 kanafileetä
  • 140 g pekonia (1 pkt)
  • 100 g vapaavalintaista juustoa
  • 4 rkl ketsuppia
  • suolaa, pippuria
  • tuoreita yrttejä
  • hiutalesuolaa (sormisuolaa)

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Nuiji kanafileet voipaperin alla noin kaksinkertaisiksi. Leikkaa juusto tangoiksi. Laita jokaisen fileen keskelle juustotanko, mausta suolalla ja pippurilla ja kääri rullalle. Kääri pekonisiivut tiukasti kanarullien ympärille.

2. Laita kana-pekonirullat sauma alaspäin uuninkestävään vuokaan. Penslaa ketsupilla, mausta suolalla ja pippurilla ja paista uunissa n. 20 minuuttia.

3. Ripottele päälle sormisuolaa ja tuoreita yrttejä ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!