Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kampelaa remoulade-kastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tässä reseptissä kala marinoidaan, paneroidaan ja paistetaan. Hyviä lisukkeita ovat keitetyt perunat ja remoulade-kastike.

4 annosta

  • 600 g kampelaa

Marinadi

  • 2 rkl sitruunamehua
  • pari tippaa Worchestershire-kastiketta

Panerointi

  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 2 munaa
  • 2 dl korppujauhoja
  • suolaa ja pippuria

Remoulade-kastike

  • 1 rkl hienonnettua pikkelssiä
  • 4 dl majoneesia
  • ½ rkl hienonnettua tilliä
  • 1 rkl hienonnettuja kapriksia
  • 1 tl kuivattua rakuunaa
  • 1 tl anjovislientä

Tarjoiluun

  • 4 tillinoksaa
  • 4 sitruunaviipaletta

Valmistusohje

1. Remoulade-kastike: Hienonna pikkelssi. Sekoita majoneesi, hienonnettu tilli ja kaprikset, rakuuna ja anjovisliemi. Lisää pikkelssi ja pane kastike hetkeksi jääkaappiin vetäytymään.

2. Marinadi: Sekoita sitruunamehu ja Worchestershire-kastike. Marinoi kalaa noin puoli tuntia.

3. Kala: Paneroi kala kahteen kertaan vehnäjauhoissa, vatkatuissa munissa ja korppujauhoissa. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista voissa. Koristele annokset sitruunaviipaleella ja tillillä.

Lisää aiheesta:

Modernisoitu tartarkastikeHummerisalaattiBroileriwokki bambunversojen ja maapähkinöiden keraTäytettyä turskafileetä remouladekastikkeellaFriteeratut katkaravut sitruunamajoneesin keraSashimia Itämeren lohesta ja kaalisalaattia
KampelaaPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kampelaa
  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Kokonaista punakampelaa ja kermassa keitettyä purjoa

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Piikkikampelaa hollandaisen kera

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Kampelafileitä simpukoilla ja sahramikastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kampelaa appelsiinikastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Punakampelakääryleet vihanneskastikkeella