Kampelaa ja ananasta

Maukasta arkiruokaa.

Neljälle

  • 700-800 g kampelafileetä
  • suolaa ja pippuria
  • vehnäjauhoja
  • korppujauhoja
  • 1 prk ananasmurskaa
  • noin 50 g voita
  • 1 pss mantelilastuja

Valmistusohje

1. Mausta kalat. Kääntele ne vehnäjauhojen ja korppujauhojen sekoituksessa ja ravistele ylimääräinen jauho pois.

2. Paahda mantelilastut kevyesti kuivassa paistinpannussa.

3. Paista kalat kypsiksi voissa keskilämmöllä, aseta vadille.

4. Valuta ananasmurska, lämmitä se hitaasti ja levitä kaloille. Ripottele päälle mantelilastut, tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.