Kampelaa ja ananasta
Maukasta arkiruokaa.
Neljälle
- 700-800 g kampelafileetä
- suolaa ja pippuria
- vehnäjauhoja
- korppujauhoja
- 1 prk ananasmurskaa
- noin 50 g voita
- 1 pss mantelilastuja
Valmistusohje
1. Mausta kalat. Kääntele ne vehnäjauhojen ja korppujauhojen sekoituksessa ja ravistele ylimääräinen jauho pois.
2. Paahda mantelilastut kevyesti kuivassa paistinpannussa.
3. Paista kalat kypsiksi voissa keskilämmöllä, aseta vadille.
4. Valuta ananasmurska, lämmitä se hitaasti ja levitä kaloille. Ripottele päälle mantelilastut, tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Taivaallinen omenahillo
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa