Kampelaa ja ananasta
Julkaistu
Maukasta arkiruokaa.
Neljälle
- 700-800 g kampelafileetä
- suolaa ja pippuria
- vehnäjauhoja
- korppujauhoja
- 1 prk ananasmurskaa
- noin 50 g voita
- 1 pss mantelilastuja
Valmistusohje
1. Mausta kalat. Kääntele ne vehnäjauhojen ja korppujauhojen sekoituksessa ja ravistele ylimääräinen jauho pois.
2. Paahda mantelilastut kevyesti kuivassa paistinpannussa.
3. Paista kalat kypsiksi voissa keskilämmöllä, aseta vadille.
4. Valuta ananasmurska, lämmitä se hitaasti ja levitä kaloille. Ripottele päälle mantelilastut, tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa