Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kampelaa appelsiinikastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Appelsiinin raikas maku sopii yhteen kalan kanssa. Vähän paahdettuja mantelilastuja siroteltuna ruoan pinnalle ennen tarjoilua tekee myös hyvän säväyksen.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle

  • 600 g kampelafileetä
  • 1 dl vehnäjauhoa
  • suolaa ja pippuria
  • 2 appelsiinia
  • 1 appelsiinin mehu
  • ½ sitruunan mehu
  • 1 nippu persiljaa silputtuna
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Mausta vehnäjauho suolalla ja pippurilla. Kääntele fileet jauhoseoksessa ja paista ne kypsiksi voissa molemmilta puolilta. Peitä foliolla.

2. Kuori ja viipaloi kaksi appelsiinia ja jaa ne pienemmiksi paloiksi. Pane palat kasariin, jossa olet sulattanut ruokalusikallisen voita. Lisää persiljasilppu joukkoon. Kääntele ja pidä lämpimänä.

3. Siirrä kalat tarjoiluvadille. Vatkaa paistinpannu yhdistetyillä appelsiini- ja sitruunamehulla, keitä kokoon ja siivilöi liemi kalojen päälle. Koristele voissa freesattu appelsiini-persiljaseos.

Lisää aiheesta:

Kuhaa paistetun tomaatin ja herkkusienten keraAppelsiinikalaLohi ja vihreä voikastikeKampelaa herkkusieni-yrttikastikkeen keraTäytetyt persiljakampelatUunilohi yrttikastikkeessa
KampelaaKananmunatonPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kampelaa
  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Kokonaista punakampelaa ja kermassa keitettyä purjoa

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Piikkikampelaa hollandaisen kera

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Kampelafileitä simpukoilla ja sahramikastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kampelaa appelsiinikastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Punakampelakääryleet vihanneskastikkeella