Kalkkunasuikaleet maapähkinäkastikkeessa

Linnunlihasuikaleet maistuvat hyvältä ja valmistuvat nopeasti. Tässä kalkkunasuikaleet tarjoillaan maistuvassa maapähkinäkastikkeessa kuivattujen aprikoosien kera. Tarjoile keitetyn riisin ja mielellään parsakaalin kera.

Neljälle

  • 500 g kalkkunaa suikaleina
  • 1 rkl neutraalia öljyä
  • 1 rkl kiinalaista soijakastiketta
  • 10 kuivattua aprikoosia
  • 2-3 rkl maapähkinävoita
  • 2 dl vettä
  • 1 rkl vastapuristettua sitruunamehua

Tarjoiluun

  • keitettyä jasmiiniriisiä
  • parsakaalikimppuja

Valmistusohje

1. Keitä riisi ja parsakaali. Suikaloi kuivatut aprikoosit.

2. Paista kalkkunasuikaleet öljyssä wokki- tai paistinpannussa. Lisää soija, maapähkinävoi, vesi ja sitruunamehu.

3. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita kunnolla. Lisää aprikoosit, tarjoile riisin ja parsakaalin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja