Linnunlihasuikaleet maistuvat hyvältä ja valmistuvat nopeasti. Tässä kalkkunasuikaleet tarjoillaan maistuvassa maapähkinäkastikkeessa kuivattujen aprikoosien kera. Tarjoile keitetyn riisin ja mielellään parsakaalin kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 500 g kalkkunaa suikaleina
- 1 rkl neutraalia öljyä
- 1 rkl kiinalaista soijakastiketta
- 10 kuivattua aprikoosia
- 2-3 rkl maapähkinävoita
- 2 dl vettä
- 1 rkl vastapuristettua sitruunamehua
Tarjoiluun
- keitettyä jasmiiniriisiä
- parsakaalikimppuja
Valmistusohje
1. Keitä riisi ja parsakaali. Suikaloi kuivatut aprikoosit.
2. Paista kalkkunasuikaleet öljyssä wokki- tai paistinpannussa. Lisää soija, maapähkinävoi, vesi ja sitruunamehu.
3. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita kunnolla. Lisää aprikoosit, tarjoile riisin ja parsakaalin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.