Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kalkkunapiirakka

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kalkkunapiirakka maistuu välipalana tai illanistujaisten suolaisena palana raikkaan salaatin kera.

Pohja

  • 75 g voita
  • 150 g juustoraastetta
  • 1 dl perunahiutaleita
  • 1 tl suolaa
  • 1 dl maitorahkaa
  • 1 keltuainen
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • n. 2 dl vehnäjauhoja
  • 0,5 dl kylmää vettä

Täyte

  • 300 g kalkkunaa
  • 1 prk ananasmurskaa
  • 1 päärynä (n. 250 g)
  • 125 g pieniä mozzarellapalloja
  • 125 g halloumijuustoa
  • n.125 g kirsikkatomaatteja (10-12 kpl)
  • 200 g kermaviiliä
  • 1 kananmuna
  • 100 g juustoraastetta
  • mustapippuria
  • suolaa

Valmistusohje

Pohja:

Sekoita aineet keskenään tasaiseksi taikinaksi ja painele vuoan pohjalle ja reunoille. Laita hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.

Täyte:

Leikkaa kalkkunaliha suikaleiksi. Paista ja anna jäähtyä. Siivuta päärynä ja puolita kirsikkatomaatit. Jaa täytteet tasaiseksi kerrokseksi piiraspohjan päälle. Sekoita kermaviili ja kananmuna keskenään ja mausta suolalla sekä pippurilla.Kaada seos täytteiden päälle ja lisää juustoraaste. Paista piirakkaa 180-190-asteisessa uunissa noin 40-50 minuuttia. Peitä piirakka kesken paiston jos pinta tummuu liikaa. Anna jäähtyä.

Lisää aiheesta:

Hellapoliisin vuohenjuustopiirakkaPinaatti-tomaattipiirakka paprikallaKinkku-päärynäpiirakkaPinaatti-vuohenjuustopiirasFifty-fifty -juustopiirakkaPuolukka-rahkapiiras
KalkkunaaSuolaiset piirakatPääsiäinenVappuUusivuosiGoGreenVideoreseptit
Leivonta
Suolaiset leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Kalkkunaa
  • 26.04.202408:45
    Välipalat

    Nopeat kalkkunawrapit

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Täytetyt kalkkunakääröt

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Kalkkuna-waldorfsalaatilla täytetyt voileivät

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Tuliset kalkkunatikut

  • 18.02.201300:00
    Joulu

    Täytetty kalkkuna